BENEV

NL | FR
Skip Repetitive Navigational Links

BENEV MaaslandBenev Maasland is in 1997 opgericht te Maastricht / Lanaken onder voorzitterschap van de heer Jules Noten. Thans bedraagt het aantal leden ruim 300, verdeeld over particulieren en bedrijven, Belgen en Nederlanders.

 Bestuur:  
   
 Voorzitter:  Antoine Huenges Wajer (dagelijks en algemeen bestuur)
 Vice-voorzitter:  Richard Fraussen (dagelijks en algemeen bestuur)
 Penningsmeester:  Sjoerd Simons (dagelijks en algemeen bestuur)
 Secretaris:  Germaine Brouns (dagelijks en algemeen bestuur)
 Algemene bestuursleden:  Jan van Dijk
   René Hamers
   Gerard Hentenaar
   Peter Joossens
   Ria Pernot
   Helen Terlaak
   Ruud Flipse

Benev Maasland organiseert ontbijtbijeenkomsten, lunches met vooraanstaande sprekers, bedrijfsbezoeken, culturele grensoverschrijdende activiteiten, diners en familie-bijeenkomsten. Zij tracht zoveel mogelijk de actualiteit te volgen in het bepalen van onderwerpen en sprekers. Het belangrijkste doel van al deze activiteiten is de informele contacten tussen de leden te bevorderen en de grensoverschrijdende vriendschap te stimuleren.

Indien u interesse heeft om deel uit te maken van deze internationale vriendengroep, neemt u best contact op met de secretaris: mevrouw Germaine Brouns, Kounterstraat 71, 3620 Lanaken.
Tel. +32 (0)89 71 55 37
Fax. +32 (0)89 73 16 13
e-mail: benev.maasland@skynet.be

Iedere aanmelding wordt door het bestuur onder andere beoordeeld in het licht van het pariteitsbeginsel. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 55 voor koppels, € 35 voor alleenstaanden en € 125 voor een bedrijfslidmaatschap dat recht geeft op vier inschrijvingen. Voor de georganiseerde activiteiten kan nog een extra bijdrage gevraagd worden.